Onze Missie

Al meer dan 40 jaar hebben wij ons onderzoek gewijd aan de ontwikkeling van professionele haarkleuringen en professionele producten op het gebied van tricologische cosmetica.  Wij garanderen hoge kwaliteitsproducten  door al onze energie en expertise te stoppen in het onderzoeken van innovatieve grondstoffen.  We zijn voortdurend in ontwikkeling, vol enthousiasme en werken om het  talent en de prestaties onze kappers te verbeteren en te optimaliseren.  Onze producten zijn zeer professioneel, geformuleerd op basis van innovatieve ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd en respect voor het milieu.  Deze voordelen, de toegevoegde waarde en de uitstekende prijs kwaliteit verhouding, onderscheiden ons van onze concurrenten.

Onze Geschiedenis

In de loop der jaren hebben we een commercieel netwerk ontwikkeld dat ons in staat stelt om uit te breiden naar nationale en internationale markten toe.  Momenteel worden onze producten verdeeld in Polen, Italië, Spanje, Portugal, Griekenland, Bulgarije, Oostenrijk, Nederland, Roemenië, Groot-Brittannië, België, Duitsland, Turkije, Canada, Australië, de Verenigde Staten, de Verenigde Arabische Emiraten, Iran en Taiwan.

Onze Filosofie

In een voordurend evoluerende wereld grijpt men graag terug naar vaste waarden.  Jalyd is in dit opzicht uitermate geschikt voor ieder kapsalon.

Bij de productontwikkeling van Jalyd onderscheiden zich drie grote lijnen :

Veiligheid

Zoals u kan zien op deze website zijn het merendeel van de producten volledig of gedeeltelijk op basis van plantaardige ingrediënten, minerale oliën en kruiden.  Een veilige kapper is er twee waard.

Efficiëntie

Vergroot uw efficiëntie en rentabiliteit.  Doe meer met minder producten.

Milieuvriendelijk

Door enkel gebruik te maken van grondstoffen van de hoogste kwaliteit verzekert Jalyd u van een duurzaam product, beter voor u, uw klant, uw personeel en het milieu.  Waar mogelijk wordt afgestapt van kleine verpakkingen, wat op zijn beurt dan zorgt voor een kleinere afvalberg.

We hebben van onze missie dan ook onze filosofie gemaakt.  Klantentevredenheid is onze primaire doelstelling. De buitengewone kwalitatieve producten en dienstverlening, de spoedige leveringen, onze bereidheid om de behoeften van onze klanten te voldoen en onze flexibele manier van denken en handelen, hebben ervoor gezorgd dat de producten van Jalyd Professional kunnen rekenen op een brede waaier aan trouwe klanten.

Onderzoek en Ontwikkeling

Wij hechten een groot belang aan onderzoek en ontwikkeling.  Deze richt zich vooral op gebieden met een hoge toegevoegde waarde met meervoudige technologische mogelijkheden.  Dit impliceert leiderschap over de gehele toelevering : onderzoek naar nieuwe evoluties, onderzoek en creatie van nieuwe producten, bestaande producten innoveren en verbeteren.  Tijdens de afgelopen jaren hebben de gerichte investeringen ons toegestaan om belangrijke resultaten te boeken op het gebied van productontwikkeling, nationale en internationale marketing.